Fit-Factory

Fit Factory is in 2014 opgericht door Desiree de Klonia.

Een zeer ervaren sport en dans docente met passie, ik wil laten zien dat sporten absoluut niet saai hoeft te zijn en dat er voor ieder persoon een passende les bestaat die voldoet aan jouw (sport)behoeftes.

Een uniek concept ontstond, namelijk een sport studio waar alleen groepslessen worden gegeven. Geen saaie fitness trainingen of schema’s die je op eigen houtje af moet werken, maar effectieve lessen waarbij je sport in een fijne groep en je veel plezier hebt tijdens jouw trainingen.

Desiree de Klonia

Na 10 jaar klassiek ballet, jazz, showmusical en tap, werd het tijd voor iets anders. In 5 Havo wilde Desiree graag aerobics volgen, zo gezegd zo gedaan.

Na een jaar vroeg de lerares of ik interesse had om zelf les te geven wat mij inderdaad geweldig leek. Mensen vermaken tijdens de training, ja dat kon Desiree wel. Als bijbaantje tijdens haar studie communicatie, begonnen op 17-jarige leeftijd met aerobicslessen. Dit is al snel uitgebreid met kinderlessen. Al 25 jaar geeft Desiree met plezier zowel volwassenen als kinderen les.

Opleidingen:
– Aalo allround (aerobics, bodyshape, step en fitness),
– Aalo Master Aerobics en Steps

Diverse certificaten kidslessen
Gecertificeerd Bosu, Tae Bo, Zumba Drums Alive en ClubJoys Yoga en Power.